TUTUSTU MEIHIN

Päämäärämme oli luoda poikkeuksellinen tyyny, joka auttaa rentoutumaan ja löytämään hyvänolon kiireisenkin päivän jälkeen. Päivän aikana kertynyt stressi vähenee tyynyn käytön myötä. Voit nauttia vapaa-ajasta tyynyn avulla rentoutuen.

ComfortTyyny mahdollistaa mukavamman nukkumisen, lukemisen ja vaikkapa television katselun. ComfortTyynyn ensimmäinen prototyyppi lanseerattiin vuonna 2017. Saamamme asiakaspalautteen opastuksella teimme siihen tarvittavia muutoksia. Paremman kiinteyden saavuttamiseksi ComfortTyynyn sisus on valmistettu luonnonmukaisesta puuvillasta ja pienistä, hienoista puuvillahelmistä, jotka myötäilevät kehoa.

Meillä on jo yli 50 työntekijää, jotka päivittäin kehittävät, valmistavat ja tarjoavat parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Tasapainoinen ja oikeudenmukainen työilmapiiri on osa yrityskulttuuriamme. Henkilöstömme koostuu eri ikäryhmistä. Meille on tärkeää, että henkisesti ja fyysisesti heikommat ihmiset voivat olla osa valmistusprosessiamme.

Jokainen ComfortTyyny on käsintehty ja vaatii siksi pidemmän valmistusajan kuin konevalmistetut tuotteet. Tarkka valmistus on kuitenkin meille erityisen tärkeää, koska vain tällä tavalla voimme taata parhaan mahdollisen laadun.

Valmistusprosessi on kestävä ja ympäristöystävällinen. Näitä arvoja edustavat myös työntekijämme, jotka ovat koulutettu kierrättämään ja käyttämään materiaaleja kestävällä tavalla. Kaikki materiaalit ovat korkealaatuisia ja 100% Euroopasta.

Tavoitteemme on saada mahdollisimman moni käyttämään ComfortTyynyä ja näin ollen edistää levollista unta sekä kehon rentoutumista. Siksi tarjoammekin asiakkaillemme 28 päivän palautusoikeuden. Kokeile ja ihastu!

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@comforttyyny.fi tai jätä meille viesti Facebook-sivullemme: facebook.com/ComfortTyyny/