Arvostelua

Based on 725 reviews
68%
(495)
26%
(190)
5%
(39)
0%
(1)
0%
(0)
Todella hyvä autossa

Auttaa autossa istumiseen kun on välilevyn pullistuma alaselässä👍

M
ComfortTyyny™
Mira-Maria K.
todellakin Maailman mukavin tyyny!

Kertakaikkisen ihana tyyny! Tyyny on ihanan korkea ja täyte on pehmeää, mutta samalla riittävän jämäkkää, joten tyyny ei valu sängyssä joka suuntaan, vaikka kääntyilisi. Myös muotoilu on mielestäni hyvä kaarevine muotoineen. Tyynyn kangas on sileää, mikä helpottaa hiukan tyynyliinan vaihtamista. Tyynypesässä on ihanaa ja turvallista nukkua. Lisäksi pitää vielä mainita sellainen yksityiskohta, että tyynyliinoissa, ainakin puuvillaisissa, on kohokuvio, jonka tuntee sormin. Tällainen aina ilahduttaa.

Hauska, pehmeä tyynynpäällinen

Tytär 4 v. tykkää sekä panda- että kettu-päällisestä, ne ovat niin pehmeitä ja söpöjä. Ei ole edes hankalaa vaihtaa päällistä ja ne kuivuu nopeasti pesun jälkeen. Tyttäreni nukkuu paljon paremmin tällä tyynyllä kuin tavallisella, ja otetaan se siksi matkoilla mukaan. Oli hyvä osto!

Tyyny

Aivan täydellinen vaikka olen 20v

Lapsen unenlaatu parani huomattavasti

Kettutyyny

Sen lisäksi että lapsi ihastui pehmeään halittavaan hahmoon, se oli avuksi itsenäiseen nukkumiseen opettelussa, kun aiemmin lapsi hakeutui yöllä kainaloon.

On hyvä.

Oon uneton. Tämä jeesaa. Nukun kun nukun paljon sitkeämmin ja paremmin.

Comfort tyynyt aikuisille ja lapsille

Loistavat tyynyt aikuisille, sen kanssa nukkuu todella hyvin! 7v rakastaa lasten kokoaan ja nukkuu sen kanssa kuin tukki. 3v pitää myös omastaan, mutta on hänelle kyllä vielä liian suuri nukkumista ajatellen.

Itselleni hipoo täydellisyyttä

Olen kärsinyt yli 20-vuotta kokoajan pahenevista levottomista jaloista mihin lääkkeet ovat auttaneet satunnaisesti ja kesä on pahinta aikaa. Ostettuani kiilatyynyn niin oireet ovat lähes hävinneet. Olennaista on ollut, että tämän tyynyn ansiosta olen saanut jalkoja vähän irti maasta ja päätä yläviistoon. Tyyny on myös todella laadukkaan oloinen. Mikäli kärsit levottomista jaloista tai niskasäryista aamulla niin suosittelen hankkimista. Itselläni hävisi molemmat oireet. Toki ei varmasti auta kaikilla.

Suosittelen! 10++

Ihanan pehmeää ja kestävää puuvillaa. Väri, miten ihanasti sopii muihin vuodevaatteisiin ja väri kestää haalistumatta pesua!
Olen tyytyväinen!

Soile

Tyyny monipuolinen. Aluksi hieman jäykkä. Olisi hyvä olla useita kuvia miten tyynyä voi käyttää tilauksen mukaan.

Maailman paras lasten tyyny

Lapsi ei enää suostu nukkumaan normaali tyynyllä. Kettutyyny on taannut hyvät yöunet ja parhaan nukkumisasennon.

Kaksi kettusta

Ostettiin tyynyt 8v ja 5v pojille, lapset rakastaa kettusia. Molemmat nukkuvat paljon rauhallisemmin ja heräilevät vähemmän kettusten kainalossa ❤️

ComfortTyyny Kids™

Tyyny

Lapsi on nukkunut paljon paremmin tämän tyynyn kanssa. Menee rauhallisemmin nukkumaan, nukkuu pyörimättä ja heräilemättä. Loistava tyyny! 😍

Kettu ja Panda

Tyynyt kulkevat lasten mukana sohvalta sänkyyn ja sängystä sohvalle. Niillä on myös mukava istua lattialla. Toinen tytöistä sanoi että on kuin äidin kainalossa nukkuisi, kun tyyny on sängyssä :)

Pehmeä ja mukava

Päälliseen ei todellakaan tartu kissankarvat. Tuntuu mukavalta iholla.

C
ComfortTyyny Kids™
Caroline N.G.
Alex

Joka päiväisen käyttö.

tyyny on aivan ihana. Tilasin kaksi, lasten aj aikuisten koon, kun en tiennyt, miten iso aikusiten koko olisi 10vuotiaalle ja epäilin,että lasten koko olisi liian pieni. Kokoero onkin todella iso, mutta 7vuotias käyttää lasten kokoa ja 10 vuotiaan kanssa kilpailemme isommasta.

ComfortTyyny Kids™

Comfort Kids

Tyyny on söpö ja pysynyt hyvin kuosissa. Vielä ei kokemusta miten pesu onnistuu tai pesun jälkeen miltä tuntuu. Lasten kuosit tosi kivat ja lapsille mieleiset. Meillä ei nukkumiseen suurta eroa. Toinen lapsista levoton sielu ja toinen taas ei niinkään. Tyynyt mukana usein myös leffahetkissä, kun mukava löhötä niiden päällä tai kanssa.

Lapset rakastavat

Lapset eivät enää suostu normi tyynyillä nukkumaan, ovat todella tyytyväisiä tyynyihin

Leppoisa köllötellä tyynyn "sisässä".

Alkuun oli totuttelemista, kun jalat ja selkä ovat leikkausten avulla yritetty parantaa.

Pehmeä ja sileä! Mukava väri!

Paras tyyny ikinä

Paras tyyny ikinä