Arvostelua

Based on 904 reviews
73%
(664)
22%
(200)
4%
(39)
0%
(1)
0%
(0)
Irina

Tämän tyynyn käyttö poisti vuosia vaivanneen aamu jäykkyyden ja kivun alaselässä. Paras ostos ikinä. Ainut miinus on se että tyyny on kuuma kainalossa näin kesällä.

Ortopedinen kiilatyyny

Ihan loistava löhöily- ja lukutyyny👍

Comfort kids tyyny

Lahjaksi 7 ja 9 vuotiaille tytöille , nappi valinta.Erittäin mieluinen.

Tyyny vastaa kuvausta

Olen ollut tyytyväinen hankintaan.

Raskaana

Hyvä, muhkea tyyny. Taannut hyvät unet raskausaikana, yöllinen jalkojen puutuminen asennossa kuin asennossa loppui heti!

Tyynynpäällinen - Mikropehmo (tummanharmaa)

J
ComfortTyyny™
Jasmin R.
Ihana tyyny

Loistava

Comfort tyyny

Oikein miellyttää

Tuunattuna täydellinen

Sain tyynyn lahjaksi. Se oli minulle liian pehmeä ja lerppu, joten tyhjensin sen ja täytin tattariakanalla. 15kg riitti siihen, että tyynystä tuli tarpeeksi jämäkkä minulle. Käytän nukkuessa lisäksi keskiosan päällä tattarityynyä. Sohvalla löhötessä ei tarvitse lisäosia, on todella mukava.

Sisätyynyn tyhjentäminen oli helppoa, kun siinä oli vetoketju valmiina. Yllätyin siitä että sisäsaumat oli ommeltu vain suoralla ompeleella, joten vahvistin ne vielä siksakilla ennen kuin täytin sisätyynyn uudelleen. Painoa kun tuli reippaasti lisää (alle 4kg --> 15kg).

Tyyny vie tilaa, joten se kannattaa ottaa huomioon. Jos tämän kanssa haluaa nukkua mukavasti, sängyn leveyden olisi hyvä olla vähintään 100cm, mieluummin enemmän, niin haaroja saa potkittua leveämmälle unissaan. Nukun kyljelläni ja vaihdan kylkeä monta kertaa yössä. Aiemmissa viritelmissä oli se ongelma, että aamulla ne löytyivät aina lattialta. Tämä ei karkaa, vaikka yö olisikin levoton. Toista haaraa saa halailla samalla kun toinen painaa mukavasti selkää, mikä rauhoittaa ainakin itseä, varsinkin jos mies on reissussa ja nukun yksin.

Tyynyn muoto on hyvä. Varsinkin levennykset haarojen päissä ovat kivat sohvalla löhötessä, tukevat jalkoja kun tekee tästä "renkaan" ja istuu siihen keskelle. Olen itse 167cm ja haarojen pituus on nukkuessa hyvä, mutta pidemmälle ihmiselle voivat olla liian lyhyet, varsinkin jos haluaa kyljellä nukkuessa pitää jalkaa haaran päällä. Haarojen keskiosan levennyksen funktiota en ole keksinyt. Ovat välillä tiellä nukkuessa. Jos täyte olisi pehmeämpi, ei varmaan haittaisi.

Säilytyskassi jossa tyyny tuli, oli todella heppoista kangasta ja repesi heti kättelyssä. Vetoketju oli sen verran hyvä että otin sen talteen. Mutta eipä tämä tuunattuna kassiin olisi enää mahtunutkaan, eikä sitä ole tarvetta säilöä, kun on jatkuvasti käytössä. Pitää vielä tilata tähän vedenpitävä päällinen, jotta akanat eivät pääse vahingossa kastumaan ja tyyny pysyy hyvänä pitkään. Nyt on isoin ongelma se, että muu perhe haluaa omia tyynyni, joten pitää varmaan hommata näitä lisää. :D

M
ComfortTyyny™
Marjetta B.
Hyvä

Erinomainen tyyny!

Tää on hyvä!

Kaunis väri ja mukavan viileä, myös kesällä

Tilasin tyynyn itselleni , autoon lasten koko sopivampi vain . Matkailussa ja retkeilyssä sopiva koko . Saa eri asentoja tyynyn avulla . Voi esim , käyttää niskatyynynä ja käsien tukena pitkällä matkalla .

Laadukas pyyhesetti

Lasten malli

Lasten kettutyyny. Rauhoittanut unta, ei pyörimistä, tykkää tosi paljon🦊❣️

Huippu

Todella hyvä ergonominen "miesystävä "

Laatutäyte

Samanlainen täyte kuin alkuperäisessä tyynyssä eli laatutuote. Ei hiosta vaikka normaalisti hikoilen runsaasti. Kannattava ostos!

Ihana ”pesä”

Tyynyliina

Todella ihanan pehmeä ja lämmin. Ihanan värisiä

Marika Klemettinen

Todella ihanan lämmin ja pehmeä. Kyllä tilaan jatkossakin ❤️

Comfort tyyny

Mahtava tyyny,lahjan saaja tykkää todella paljon!

Ihana ihana nalle 🧸

Pikkumiehen unelma ❤️ todella pehmeä ja laadukas.

Comfort tyyny

Aivan ihana monikäyttöinen tyyny

Stephanie

👍

Maailman mukavin tyyny

Erittäin hyvä tyyny näin selkäkipuiselle,tyynyn ansiosta saa paremmin nukuttua.

Pehmeä ja ihanan tuntuinen

Todella pehmeä ja ihanan tuntuinen ihoa vasten