LÄHETYS & PALAUTUS

Toimitus

Paljonko toimitus maksaa?

Toimitamme tyynymme kotiinkuljetuksena veloituksetta.

Kauanko toimituksessa kestää?

Arvioitu toimitusaikamme Suomeen on 4-7 arkipäivää.  

Toimitatteko maailmanlaajuisesti?

Kyllä. Toimitus EU-maihin on ilmaista. Toimitus EU:n ulkopuolelle maksaa 10€.  

Mitä teen, jos tyynyni ei ole saapunut arvioidun toimitusajan puitteissa?

Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset arvioidun toimitusajan sisällä. Mikäli tilauksesi on myöhässä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@comforttyyny.fi   

Palautus

Pakettini saapui vahingoittuneena

Pyrimme pakkaamaan Comforttyynyn siten, että se saapuu täydellisessä kunnossa. Mikäli pakkaus tai tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, lähetä meille kuva tilanteesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@comforttyyny.fi , niin voimme selvittää asian mahdollisimman nopeasti.

En ole tyytyväinen tuotteeseen

Voit palauttaa ComfortTyynyn 28 päivän sisällä syytä ilmoittamatta. Huomioithan, että voit palauttaa vain puhtaan ja ehjän tuotteen. Muussa tapauksessa perimme rikkoontumisen kulut.

Voit palauttaa muut meiltä ostetut tuotteet 14 kalenteripäivän kuluessa toimituksesta hyvitystä vastaan. Asiakkaalla on oikeus rahat takaisin -takuuseen VAIN, jos tuotetta ei ole käytetty, se ei ole rikkoontunut ja se on alkuperäisessä kunnossaan.
Kaikki palautuksen toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla.

Asiakkaan tulee ilmoittaa meille palautuspyyntöstään. Ota yhteyttä: 

Vastaanotin väärän tuotteen

Mikäli toimituksessa on ilmennyt ongelma, lähetä meille kuva sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@comforttyyny.fi , niin selvitämme asian mahdollisimman nopeasti.   

Olen palauttanut tuotteen, mutta en ole vielä saanut hyvitystä tuotteesta

Tuotteen hinnan hyvitys tai laskun mitätöiminen tehdään 14 päivän sisällä palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitys tehdään kortillesi tai tilillesi, jolla maksoit. Jos et ole vastaanottanut hyvitystä mainitun ajan jälkeen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@comforttyyny.fi